Kruunukartonki - Etusivu Kruunukartonki - Tuotteet Kruunukartonki - Yritys Kruunukartonki - Yhteystiedot
Tervetuloa Kruunukartonkiin!
Tuoteperheemme Tiedotteita
 
Kruunukuppi - Edullinen kartonkimuki yrityksesi ilmeellä!
 

Tervetuloa painatettujen kerta-astioiden ammattilaisen luokse!

Herätimme pahvin henkiin ja käänsimme sen kartonkimukin muotoon. Kustannustehokkaat ja laadukkaat kartonkimukit, servetit ja kertakäyttölautaset ovat nyt kaikkien yritysten saatavilla.

Tutustu tuotteisiimme, lupaamme että erotut joukosta. Valikoimastamme löytyvät erittäin korkealaatuiset, omalla painatuksellasi valmistetut servetit, kertakäyttömukit ja kartonkilautaset. Valmistamme mukeja itse Kaarinassa.

 

Kartonkimukit, servetit ja kartonkilautaset omalla logollasi Kruunukartongilta!

 

Tarjoamme logopainetut pahvilautaset, pahvimukit ja servetit juuri haluamallasi designilla. Kerta-astioiden valikoimastamme löydät sekä kahvilautaset että ruokalautaset, joihin molempiin saamme oman painatuksesi. Kertakäyttömukeja tarjonnastamme löydät yli 20 erilaista, koot välillä 1,2dl - 6,0dl, ja näihin kaikkiin valitsemasi ulkoasu.  Minimierät kartonkimukeissa alkaen vain 100kpl viidessä työpäivässä. 

 

 

 

100kpl mukeja viidessä työpäivässä.

Kevään uutuutena tarjoamme asiakkaillemme 100-500kpl 4-väri painettuja Tuplamukeja viidessä työpäivässä. Mallikuppi Tuplakartonkimukista nähtävillä kuvagalleriassa.

 

Painetut mukit viikossa!

 

Arvoisa asiakas, Kruunukartonki tarjoaa painetut mukit entistä edullisemmin ja nopeammin!

 

Valikoimastamma löytyy suosittu 2,5dl Tuplakartonkimuki, jota pystymme toimittamaan 4-väri painettuna, alkaen 100kpl erissä viiden työpäivän toimitusajalla. Mukiin saa myös kansia halutessaan.

 


Varastointipalvelumme pitää oman liiketilasi vapaana!

 

Tarjoamme tilaamillesi kerta-astioillesi varastointipalvelun, jos omissa tiloissasi ei ole vapaata nurkkausta pahvilaatikoille. Varastoimme tilaamasi kartonkimukit ja -lautaset sekä servetit ja toimitamme niitä sinulle aina kun tarvitset.

 
Kruunukartonki - Pahvimukit painatuksilla edullisesti